DS v novém roce 2022

Vážení diváci, milí přátelé, věrní příznivci našeho komorního Divadla Sympatie!

Vítám vás na našich stránkách v novém roce 2022 a přeji nám i vám, aby byl po všech stránkách příznivější.

Chci vás ujistit, že navzdory všem komplikacím a omezením, které sebou už dlouhodobě nese všeobecně složitá epidemiologická situace, naše divadlo nerezignovalo a nezahálí a úspěšně se statečně drží nad vodou.

V loňském roce se podařilo nejen udržet divadelní provoz a odehrát vše, co bylo možné realizovat, ale také jsme uskutečnili nákup další jevištní techniky, zejména světelného parku a nových reflektorů.

Vzhledem k tomu, že v současné situaci, která se hned tak nezmění, jsou častější požadavky pořadatelů na divadelní vystoupení více ve venkovních prostředích nebo hradních či zahradních areálech (při příznivém počasí), je tedy naše divadlo plně technicky vybaveno a zcela soběstačné a můžeme hrát v jakémkoliv prostředí. Každé představení jsme si tak schopni nazvučit a nasvítit. Jsme tedy připraveni umělecky a technicky do nového roku a těšíme se na nová společná divadelní setkání.

Věřím, že se s námi budete i nadále dobře bavit a opět budete z našich představení odcházet příjemně naladěni a pobaveni.  Jako motto pro letošní rok nás oslovil výrok Steva Jobse:

„V podnikání nemůžete čekat, až bouřka přejde. Musíte se naučit tančit v dešti.“

Milí diváci, Divadlo Sympatie pro vás „tančí“ nejen v bouřce a dešti. Náš týjátr stále žije!
Jako doklad naší nepřerušené činnosti přidáváme pár fotografií z posledního loňského představení 13.12.2021, kterým byla muzikálová revue “ Ljuba – žena, která ví „. Tato hudební komedie je věnována naší první slavné šansoniérce paní Ljubě Hermanové.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *