Jedeme dál…

Vážení přátelé a milí příznivci našeho komorního Divadla Sympatie,

po delší době vás oslovujeme a vítáme opět na našich webových stránkách. S nadcházejícím letním obdobím vám všem chci popřát, v této pro kulturu ne moc příznivé době, hlavně dobré fyzické zdraví a pokud možno psychickou pohodu, ke které chceme přispět svým komediálně laděným repertoárem.

Máme za to, že jedním ze způsobů, jak se ze všeho dění kolem nás nezbláznit je např. nevzdávat své pracovní plány a snažit se udržet si navzdory všem zákazům a omezením své stále pracovní aktivity.

A tak i my nezahálíme a domlouváme nové nebo náhradní termíny na podzim, zimu anebo už i na příští jaro.

K naší velké radosti se to úspěšně daří a kalendář plánovaných představení se utěšeně plní.

Pevně věřím, že v druhé půli letošního roku už snad začneme všichni zase normálně žít a vracet se k tomu, co nás baví, těší, naplňuje a náš všední život obohacuje.

Jako aktuální příspěvek na naše stránky vám zatím, místo divadelního představení, rádi nabízíme odkaz na záznam přátelské talk show domu kultury K3 – Bohumín, ze dne 16. 4. 2021, kde byla hostem kmenová herečka a principálka Divadla Sympatie – Ludmila Forétková, která si jako hosta sebou přivedla známého ostravského umělce ze souboru operety a muzikálu Národního divadla Moravskoslezského – Pavla Lišku. Moderátorem tohoto setkání byl Lukáš Szebesta, který dlouhodobě externě spolupracuje s Divadlem Sympatie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *